ING Bank si OTP Bank au cele mai mici comisioane la conturile curente pentru persoane juridice

ING Bank si OTP Bank au cele mai mici comisioane pentru firme, sustine bancherul.ro. Acelasi portal ne informeaza dspre faptul ca Banca Transilvania ocupa locul 3 in topul bancilor care au cele mai mici comisioane la deschiderea unui cont pentru firma. Potrivit aceleiasi surse, Patria Bank, Unicredit si BCR au cele mai mari comisioane. Concluzia a fost trasa printr-o comparatie efectuata de portalul on-line bancherul.ro la 14 banci care activeaza pe piata bancara interna.

Sursa precizeaza ca analiza comparativa a avut ca si baza de calcul “comisioanele la un cont curent standard, nu cele din cadrul diverselor pachete, pentru 12 dintre cele mai utilizate operatiuni de catre firme: administrarea lunara a unui cont curent, administrarea anuala a unui card de debit atasat contului, retragere numerar de la ATM (bancomat) propriu, retragere numerar de la ATM (bancomat) detinut de alta bancat cea care a eliberat cardul, retragere numerar de la ATM (bancomat) din alta tara, administrarea lunara a aplicatiei tip online banking.” Alte elemente care au contribuit la analiza au fost comisioanele percepute de banci pentru: plati intrabancare online in lei, plati interbancare online in lei, plati intrabancare online in valuta, plati interbancare online in valuta,
incasari intrabancare in lei, incasari interbancare in lei.

Sursa: www.bancherul.ro

Din analiza rezulta, conform bancherul.ro, ca media comisioanelor este de 198 ron. ING Bank este unica banca care are gratuitate la contul curent, in timp ce la Unicredit costul acestui produs bancar este de 10 euro. Comisionul pentru administrarea anuala a unui card de debit variaza intre 5 lei la Banca Transilvania, respectiv 60 de lei la Patria Bank si CEC Bank. Platile in valuta sunt cele ma iscumpe. Ele pot varia intre 7.5 euro si 1.500 euro, in functie de suma care face obiectul transferului bancar. In general, comisionul pentru platile in valuta este de 0.15% din duma platita.

Brokerii THE ROYAL BROKERS va stau la dispozitie pentru a va oferi consultanta gratuita privind zona de creditare persoane fizice si va personalizeaza ofertele astfel incat sa puteti obtine cele mai bune variante de credite ipotecare, credite de nevoi personale si credite de refinantare. Mai multe detalii regaisti aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *